Op zondag 23 april kwamen rally liefhebbers samen om deel te nemen aan de eerste Table Tour Rally van Ooststellingwerf. Het was een zeer geslaagde dag met een mooie route. De rally was geschikt voor iedereen die houdt van autorijden en een avontuurlijke dag wil beleven.

De deelnemers werden ontvangen Boonstra Transport in Haulrewijk, waar ze werden voorzien van een bakje koffie en een gevulde koek. Na de briefing begonnen de deelnemers aan de rally. De rally voerde de deelnemers langs de mooie plekjes in Ooststellingwerf. Tijdens de rally moesten de deelnemers verschillende opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden om zo punten te verzamelen. De winnaar werd uiteindelijk beloond met een mooie prijs.

De Table Tour Rally van Ooststellingwerf was niet alleen een leuke dag voor de deelnemers, maar ook voor de toeschouwers. Langs de route stonden vele toeschouwers die de deelnemers aanmoedigden en voor een gezellige sfeer zorgden.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag en is al druk bezig met de voorbereidingen voor de Table Tour Rally van 2024. Binnenkort zal de nieuwe datum bekend worden gemaakt en kunnen geïnteresseerden zich weer aanmelden voor deze leuke rally.

Om een indruk te krijgen van de Table Tour Rally van Ooststellingwerf 2023, kunnen geïnteresseerden binnenkort een compilatievideo bekijken op het aanmeldscherm van 2024.

Kortom, de eerste Table Tour Rally van Ooststellingwerf was een groot succes en een absolute aanrader voor iedereen die houdt van avontuur en autorijden. We kijken uit naar de volgende editie van deze unieke rally!

We zullen spoedig een datum bekend maken voor de Table Tour van 2024!