Bedankt voor jullie deelname!

Beste Rally deelnemers, winnaars, verliezers, avonturiers en sponsoren,
 
Jullie hebben de tweede editie van de Table Tour Ooststellingwerf mogelijk gemaakt. Hetzij door deelname, hetzij door sponsoring van dit evenement. Wij als Ronde Tafel Ooststellingwerf (129) wilden in samenwerking met Business Rally Events een succesvolle dag realiseren, en volgens ons is dat gelukt! Wij hebben enthousiaste deelnemers en veel gezelligheid gezien en ook als organisatie hebben we enorm veel plezier gehad. Dit was zonder jullie niet mogelijk geweest!
 
Het is jullie wellicht opgevallen dat er gedurende de rally beeldmateriaal verzameld is. Hieronder een link naar de compilatie van de dag.
 
Dit smaakt, zoals altijd, naar meer! Vandaar dat we voor volgend jaar de 3de editie van de Table Tour Ooststellingwerf hebben gepland. We willen jullie dan ook graag alvast op de hoogte stellen van de geplande datum: 18 mei 2025.
 
 
 
Deze datum kan alvast in de agenda worden gezet voor weer een geweldige dag. Voor de deelnemers van dit jaar is het mogelijk om je in te schrijven door op deze mail te reageren. Binnenkort wordt op onze site de inschrijfpagina geopend voor alle deelnemers en sponsoren, en zullen ook jullie hier uiteraard van op de hoogte worden gesteld.
 
Bedankt en hopelijk tot volgend jaar!
Ronde Tafel 129 Ooststellingwerf

De Table Tour Ooststellingwerf vindt in 2025 plaats op:

18 mei 2025!

Editie 2024

Editie 2023

Gallerij editie 2024