Tafelronde Ooststellingwerf organiseert in samenwerking met het Stellingwerf College een kerstmaaltijd voor alleenstaande ouderen. De afgelopen twee jaar kon het diner niet doorgaan vanwege corona.
De kerstmaaltijd vindt dinsdagavond 20 december om 18.00 ur plaats in het Stellingwerf College in Oosterwolde. In kerstsfeer wordt de deelnemers een maaltiid aangeboden. De avond word afgesloten met een bingo.

Voor mensen die problemen hebben met het vervoer, zorgt Tafelronde Ooststellingwerf dat ze worden opgehaald en thuisgebracht. De chauffeur neemt van tevoren contact op. Deelname is kosteloos.
In verband met de organisatie dienen belangstellenden zich vóór 9 december aan te melden. Dat kan telefonisch bij het Stellingwerf College tussen 9.00 en 15.30 uur op telefoonnummer 0516-568500 of bij de receptie van de school.