Op 20 december 2020 vond het langverwachte ouderendiner plaats in het Stellingwerf College in Oosterwolde. Dit jaar was het extra bijzonder, omdat het ouderendiner de afgelopen twee jaar niet kon doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Tafelronde 129 Ooststellingwerf heeft dit jaar echter alles uit de kast gehaald om ervoor te zorgen dat de alleenstaande ouderen in de regio toch een onvergetelijke kerstmaaltijd konden ervaren.

De deelnemers werden om 18.00 uur verwelkomd in het Stellingwerf College, dat was omgetoverd in een warme en gezellige kerstsfeer. Tijdens het diner werden de ouderen getrakteerd op heerlijke gerechten en drankjes, verzorgd door de enthousiaste vrijwilligers van Tafelronde 129 Ooststellingwerf en het Stellingwerf College.

De avond werd afgesloten met een fanatieke bingo waarbij de deelnemers mooie prijzen konden winnen. Voor mensen die problemen hadden met vervoer, werd gezorgd dat ze werden opgehaald en thuisgebracht. De chauffeurs namen van tevoren contact op om dit te regelen. Deelname was kosteloos.

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde avond. De alleenstaande ouderen konden genieten van een heerlijke kerstmaaltijd in een gezellige sfeer, terwijl ze tegelijkertijd de gelegenheid hadden om nieuwe mensen te ontmoeten en oude bekenden te spreken.

Tafelronde 129 Ooststellingwerf is trots op de geslaagde samenwerking met het Stellingwerf College en is van plan om in de toekomst nog meer van dergelijke evenementen te organiseren. Het ouderendiner van 2020 was een groot succes en heeft veel mensen een onvergetelijke avond bezorgd. Wij kijken nu al uit naar het volgende evenement en hopen dat we nog meer mensen kunnen verwelkomen en laten genieten van een gezellige avond.