Op 19 december 2020 heeft Ronde Tafel 129 zich ingezet voor een alternatief op het jaarlijkse ouderendiner dat helaas niet door kon gaan vanwege Covid. In plaats daarvan zijn de leden bij de ouderen van het jaar ervoor langs geweest om een kerstpakket te overhandigen. Een mooi gebaar om te laten zien dat de ouderen niet vergeten worden en als stukje positiviteit in deze vervelende periode.

De reacties waren hartverwarmend. Het was prachtig om de verbaasde en vrolijke gezichten van de ouderen te zien toen ze hun kerstpakket in ontvangst namen. Een kleine geste, maar met een grote impact. Het is fijn om te zien dat we met deze actie iets hebben kunnen betekenen voor de ouderen en een glimlach op hun gezicht hebben kunnen toveren.

Het is mooi om te zien dat Ronde Tafel 129 zich blijft inzetten voor de lokale gemeenschap en dat ze ook in deze moeilijke tijden proberen iets positiefs te doen. We zijn trots op onze leden.