Tafelronde Ooststellingwerf organiseert ook dit jaar weer in samenwerking met het Stellingwerf College een kerstmaaltijd voor alleenstaande ouderen uit Ooststellingwerf. De kerstmaaltijd vindt woensdagavond 18 december 2019 om 18.00 uur plaats op het Stellingwerf College aan de Quadoelenweg in Oosterwolde.

In een gezellige sfeer met de Kerstman wordt de deelnemers een eenvoudige maaltijd aangeboden. De avond wordt afgesloten met een bingo, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Voor mensen die problemen hebben met het vervoer kan Tafelronde Ooststellingwerf er voor zorgen dat ze worden opgehaald en thuisgebracht. De chauffeur neemt dan van tevoren contact op. Deelname aan de kerstmaaltijd is kosteloos.

In verband met de organisatie dient men zich vóór 8 december aan te melden. Dat kan telefonisch bij het Stellingwerf College tussen 9.00 en 15.30 uur op telefoonnummer 0516-568500. Langs komen kan ook. U kunt zich dan opgeven bij de receptie van het Stellingwerf College aan de Quadoelenweg 29.