Table Tour  Ooststellingwerf 2024

We hebben een datum geselecteerd voor de twee editie van Table Tour Ooststellingwerf. Deze gaat plaatsvinden op zondag 26 mei 2024.

Informatie over het aanmelden als deelnemer of sponsor staat hieronder vermeld.

Countdown Table Tour 2024

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

SPONSOREN

Sponsoren kunnen zich inschrijven via “Inschijven” knop. Deze knop is bovenaan deze pagina als op de sponsoren pagina (benaderen via knop hierboven “sponsorpakketten) terug te vinden. Dit betreft hetzelfde inschrijfscherm als van deelnemers. Wilt u zowel sponsor als deelnemer zijn, vul dan het gehele invulscherm in. Wilt u alleen sponsor zijn en geen deelnemer, dan het verzoek dit te noteren bij de opmerkingen.

BEN JIJ ERBIJ?

Op zondag 26 mei 2024 wordt voor de 2e keer de Table Tour Rally Ooststellingwerf
georganiseerd. De Round Table 129 (RT129) doet deze rally in samenwerking met Rally Events (BRE). BRE zal haar uiterste best doen een boeiende en uitdagende rit voor u uit te stippelen. Bij de finish zal een diner worden geserveerd. Mede door uw deelname is onze tafel in staat een bijdrage te leveren aan het goede doel, namelijk (wordt nog bepaald).

BEPERKT AANTAL INSCHRIJVINGEN

Aangezien er een beperkt aantal equipes kan deelnemen aan dit evenement, is snelle inschrijving aangeraden. U kunt hiervoor het inschrijfformulier gebruiken. Deelnemers worden genoteerd in volgorde van binnenkomst.

U ontvangt na enige tijd een definitieve bevestiging van uw inschrijving en overige informatie over de rit. Indien het maximale aantal equipes is bereikt wordt u hierover bericht. De kosten bedragen € 235,00 per equipe van 2 personen (incl. diner). Solo inschrijvingen zijn niet toegestaan. Wij zien uw inschrijving, via het inschrijfformulier, graag tegemoet.

HEB JIJ EEN VRAAG?

Voor vragen en/of aanvullende informatie kunt u mailen naar info@rt129.nl.

Deelnemers worden genoteerd in volgorde van binnenkomst. U ontvangt na enige tijd een definitieve bevestiging van uw inschrijving en overige informatie over de rit. Indien het maximale aantal equipes is bereikt wordt u hierover bericht. In de deelname prijs is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie op start locatie
  • Stop locatie met lunch
  • Diner op de finish locatie
  • Goodiebag
  • Schildje
  • Set deurstickers
  • Routeboek & uitleg

Aanvang van de rit is ca. 9.00 uur en de aankomst op de eind locatie zal ca. 17.00 uur zijn met aansluitend een diner.

Terugblik 2023

Op 23 april 2023 hebben wij de eerste editie van de Table Tour Ooststellingwerf georganiseerd. Dit was zeer geslaag. Om die reden zullen we komend jaar (2024) wederom een tour gaan organiseren. Om een indruk te krijgen van onze tour is hieronder een compilatievideo ingevoegd en kunt u door de galerij bladeren.