Meer dan zestig ouderen hebben genoten van een gezellig kerstdiner op het Stellingwerf College. Het diner, inmiddels een traditie, was georganiseerd door de school in samenwerking met Tafelronde 129 Ooststellingwerf.

De ouderen die zelf geen vervoer hadden, zijn van huis opgehaald en aan het einde van de avond weer veilig thuis gebracht door de leden van de Tafelronde. Op het Stellingwerf College werden de ouderen ontvangen door gastheren en gastvrouwen uit de derde klas van het VMBO. Zij voerden deze taak uit in het kader van hun maatschappelijke stage.

In een sfeervol aangeklede zaal werden de ouderen ontvangen met een kopje koffie en na een korte opening hebben de leerlingen van de VMBO afdeling Zorg & Welzijn de eerste gang, een heerlijke soep, opgediend. Vervolgens werd de hoofdgang opgediend waarna het diner afgesloten werd met een dessert en koffie.

Het eten, de aankleding van de zaal en de bediening werden volledig verzorgd door de leerlingen van de VMBO-afdeling Zorg & Welzijn van het Stellingwerf College. Het geheel was voor hen een onderdeel van het examen en er werd door de jongeren eveneens genoten.

De avond werd afgesloten met een gezellige bingo onder leiding van de Kerstman.