Op zaterdag 10 september was een landelijke Jarige Job dag waarbij door Tafelend Nederland in één dag zo veel mogelijk goederen werden opgehaald!
Wij als tafelronde 129 hebben in de Albert Heijn in Oosterwolde ons steentje bij gedragen. We hebben daar een goede hoeveelheid producten binnen gehaald.
We willen iedereen die daar aan mee heeft gedaan ook hartelijk voor bedanken.

Ruim 61.000 kinderen in Nederland kunnen hun verjaardag niet vieren. Ook in Ooststellingwerf zijn er honderden kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren. Op de mooiste dag van het jaar zijn er geen cadeautjes, geen ballonnen en geen traktaties voor op school. Gewoon omdat er thuis te weinig geld is. De Stichting Jarige Job wenst een einde aan dit verjaardagsleed te maken en trakteert deze kinderen op een leuke dag. Jarige Job geeft geen geld, maar een Verjaardagsbox met alles erop en eraan. Tafelronde 129 ‘Ooststellingwerf’ vindt dit een uitstekend initiatief en draagt graag zijn steentje bij.